about-title2.jpg
DESPRE NOI
Povestea noastră începe în anul 2010, când am organizat la Iaşi seria de evenimente cu muzică electronică denumite "Underground Session", la care am avut invitaţi dj de renume din ţară şi din străinătate. Practic atunci am transformat pasiunea pentru muzică şi tehnică într-un mic business, numărul mare de participanţi la evenimentele noastre confirmând că ceea ce începusem din pasiune, o făceam bine.

Ulterior, am extins oferta de servicii, am investit în echipamente şi training şi ne-am specializat pe producţia de evenimente culturale, spectacole pentru copii, de teatru sau de dans, concerte live şi proiecţii video.

În prezent colaborăm strâns cu instituţii, organizaţii non-profit şi trupe locale pentru realizarea de spectacole de calitate în oraşul Roman şi împrejurimi. Investind în echipamente de ultimă generaţie şi în echipă, reuşim să oferim servicii de înaltă calitate, profesionale, clienţilor şi partenerilor noştri.
MISIUNE, VIZIUNE, VALORI
MISIUNE
Misiunea Araevents este de a oferi clienţilor o ofertă generoasă de servicii şi de creştere a standardului de calitate a evenimentelor din oraşul Roman şi din zona adiacentă, prin folosirea tehnologiilor noi din arta spectacolelor şi prin perfecţionarea continuă a echipei.
VIZIUNE
Viziunea noastră este să fim partenerul principal în producţia de evenimente: spectacole, concerte, proiecţii video, evenimente corporate sau evenimente private, în Roman şi împrejurimi.
VALORI
Integritate, respect, pasiune, simplitate şi responsabilitate sunt cuvintele care ne definesc pe noi ca echipă, dar şi toată activitatea noastră de până acum.
teatru.jpg

De ce Araevents?

Echipa Araevents a acumulat de-a lungul anilor o vastă experienţă în producţia de spectacole, concerte, conferinţe, evenimente corporate sau private, principalul atuu fiind gestionarea corectă a resurselor şi preîntâmpinarea problemelor organizatorice sau tehnice, ce pot apărea în procesul de organizare sau desfăşurare a unui eveniment.
Investim anual în echipamente moderne, de ultimă generaţie, produse ale mărcilor de renume, pentru a vă putea oferi soluţii complete, la cheie, pentru evenimentul dumneavoastră. Dispunem de sisteme de sunet, lumini inteligente sau convenţionale, proiecţii video, scenă şi scenotehnică, efecte speciale, toate într-un singur loc.
Vă punem la dispoziţie un portofoliu vast de soluţii tehnice pentru tot parcursul creării şi implementării evenimentului dumneavoastră. Soluţiile tehnice cuprind consultanţă în fiecare stadiu al proiectului, alegerea echipamentelor cele mai potrivite, alegerea elementelor de decor şi de personalizare a evenimentului.
Ne asumăm fiecare tip de eveniment realizat, astfel că implicarea noastră în realizarea cu succes a producţiei este de 100%. Preferăm să refuzăm evenimente care nu sunt în concordanţă cu valorile noastre, acolo unde ştim că resursele sunt limitate, sau că evenimentul care se vrea realizat este mediocru, organizat doar de dragul de a se întâmpla.

Convinge-te de experienţa noastă.

Solicită acum o întâlnire!

Casa de Cultură Roman
Axismusic
Pro-Loco
Castelul Sturdza


Soluţii complete pentru evenimentul tău!

Get in Touch

     Araevents

A. Bld. Roman-Muşat, Bl.5/56
 Roman, 611056, jud. Neamţ

T. 0757-314.314

T. 0774-051.893