Image

Araevents vă pune la dispoziţie o gamă completă de servicii profesionale în domeniul producţiilor de spectacole şi evenimente. Am investit permanent în echipamente profesionale pentru a putea creşte calitatea evenimentelor asumate. Astăzi vă putem pune la dispoziţie sisteme de sunet, atât pentru interior, cât şi pentru exterior, intalaţii de lumini convenţionale sau dinamice, controlate prin protocol DMX, scenotehnică, videoproiecţii sau ecrane led, efecte speciale pentru spectacole, concerte, evenimente publice sau private etc.

Image

CONCERTE

Araevents poate asigura sonorizarea, show-ul de lumini şi scenotehnica pentru concerte în interior sau în aer liber, de dimensiuni mici şi medii, cu un grad ridicat de complexitate din punct de vedere tehnic. Astfel, vă punem la dispoziţie sisteme de sunet point source sau line-array de până la 40 kW, mixere digitale cu 32 de canale cu stage box sau multicore, microfoane profesionale vocale sau de instrument, wireless sau pe cablu, back-line pentru trupe, etc.

ZILELE COMUNITĂŢII

Ziua comunei sau a oraşului reprezintă modul cel mai bun pentru comunitate de a se distra împreună, a promova tinerele talente şi de a participa la recitalurile sau concertele artiştilor preferaţi. Vă stăm la dispoziţie cu sisteme complete de scenotehnică, instalaţii de sunet şi lumini, precum şi cu expertiza pentru a realiza un eveniment reuşit.
Image
Image

FESTIVALURI

Încă de la început, festivalurile au reprezentat pentru noi, adevăratele provocări tehnice, de logistică şi management. Am reuşit de fiecare dată să ţinem pasul cu cerinţele din ce în ce mai exigente şi mai variate atât din partea artiştilor, cât şi din partea organizatorilor. Astăzi, putem realiza la un nivel ridicat de profesionalism, de la A la Z, festivaluri de folclor, festivaluri - concurs de dans, festivaluri stradale sau de muzică electronică.

PROIECŢII VIDEO

O altă caracteristică a Araevents este dezvoltarea părţii de video proiecţii. Am realizat de-a lungul timpului proiecţii cu public de film cinematografic, proiecţii video pentru spectacole de dans sau teatru, conferinţe sau video mapping. Oferim posibilitatea proiecţiilor video în interior sau exterior cu videoproiectoare profesionale. Deasemeni, oferim posibilitate videoproiecţiilor pe ecrane led cu dimensiuni variabile.
Image
Image

EVENIMENTE PRIVATE

Ştim cât de mult reprezintă pentru dumneavoastră un eveniment fericit din viaţă. Fie că este un botez, o nuntă, o zi de naştere sau orice alt eveniment privat, vă stăm la dispoziţie cu dj, sistem de sunet, instalaţii de lumini statice sau dinamice comandate prin protocol DMX, efecte speciale precum fum, fum greu şi artificii. Cu noi distracţia este asigurată!

EVENIMENTE CORPORATE

Organizarea unei petreceri corporate pentru echipa dumneavoastră reprezintă modul ideal de a sărbători atingerea unor obiective şi de a arăta angajaţilor şi colaboratorilor, cât de mult îi apreciaţi. Pentru astfel de ocazii vă stăm la dispoziţie cu dj, sistem de sunet, show de lumini, iluminat arhitectural, maşini de fum, artificii, decor etc.
Image
Image

CURSURI FESTIVE

Cursurile festive au evoluat de la an la an ca nivel de complexitate şi cerinţe. Pentru a vă asigura de succesul unui curs festiv de neuitat vă punem la dispoziţie elemente de scenotehnică, lumini dinamice şi convenţionale, spoturi teatrale, ecran şi videoproiector profesional, sonorizare, decor şi consultanţă în implementarea evenimentului.

SPECTACOLE TEATRU

Pentru spectacolele de teatru vă punem la dispoziţie sisteme de sonorizare, microfoane de fond, microfoane wireless sau lavaliere, sisteme de lumini convenţionale controlate prin protocol DMX, lumini Led RGB (wash), dimmere trifazate sau monofazate, console de lumini, videoproiectoare şi ecrane de proiecţie, proiectoare UV, maşini de fum sau fum greu precum şi elemente de scenotehnică şi decor.
Image
0
Festivaluri
0
Spectacole
0
Kw sunet
0
Km cabluri
Image
Image
Image
Image


Soluţii complete pentru evenimentul tău!

Get in Touch

     Araevents

A. Bld. Roman-Muşat, Bl.5/56
 Roman, 611056, jud. Neamţ

T. 0757-314.314

T. 0774-051.893